Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Az Erste támogatja a zöldberuházásokat

2010.09.28. 15:16 LED

 Energiatakarékos technológiák használatát ösztönző, kamatkedvezményes finanszírozási megoldásokat vezet be az Erste Bank Hungary - közölte a bank hétfőn. Ha tehát például egy passzív ház építésébe kezdünk érdemes elgondolkodni ajánlataikon.

Az Erste Zöld Programban a bank környezetbarát lakások vásárlásához és építéséhez 0,2,-0,4 százalékos hitelkamat-kedvezményt nyújt a mindenkor aktuális kondíciókból. A csoporthoz tartozó Erste Leasing pedig 2010. október 1-jétől a környezetbarát technológiával készült autók vásárlásakor megközelítőleg 0,9-1 százaléknyi kedvezménnyel nyújtja majd finanszírozási ajánlatait. 

Az akcióban a bank a passzívháznak minősülő, valamint az energiatakarékos minősítéssel rendelkező ingatlanok esetében a teljes futamidőre kamatkedvezményt nyújt. (Mi a passzív ház?) Passzívházak esetében a kamatkedvezmény mértéke 0,4 százalék, A+ energiahatékonyságú ingatlanok esetében 0,3 százalék, míg az A energiahatékonyságú ingatlanok esetében a kamatkedvezmény mértéke 0,2 százalék.

 

2 komment

Címkék: autó életmód támogatás passzív ház

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr392327625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rézkalapács 2010.09.29. 21:55:34

izé... tudom, hogy ez nem reklám, de pont úgy néz ki :-)

LED 2010.09.30. 11:52:52

@rézkalapács: Ez egy hírek..és sztem egyben pozitív kezdeményezés, mivel valóban nem olcsó pl. egy passzív házat megépíteni, vagy a legújabb zöld autót megvásárolni.
süti beállítások módosítása