Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Végre vízen a Rainbow Warrior III

2011.07.08. 16:03 Greenpeace

Rien Achtenberg blogbejegyzése Rien a Greenpeace csapatának tagja. 1973-ban hajózott először a Greenpeace Flora nevű hajóján, hogy véget vessen a csendes-óceáni Muroroa korallzátonynál végezett legutolsó légköri nukleáris kísérleteknek. Majd a 70-es évek végén az első…


Szólj hozzá!

Címkék: hajók jó dolgok greenpeace töri óra rainbow warrior

Videó a jégtáblás akciónkról

2011.07.06. 08:00 Zöld_Dani

A Kulturpart videója, érdemes megnézni. Nem csak rajongóknak! :-)  


6 komment

Címkék: videó akció klíma

Egy ember, aki kiugrott

2011.07.05. 08:15 stradivari

Nem mozgó vonatból, vagy zuhanó repülőgépből, s nem is a tizedik emeletről. Ennél súlyosabb dologról van szó abban a kisfilmben, amit tegnap láttam itt a blogon.  Molnár Zoltán egy nagyáruház kereskedelmi igazgatója volt. Egész addig, amíg elege lett belőle – és…


7 komment

Címkék: életmód élelmiszer jó dolgok kistermelői rendelet

süti beállítások módosítása