Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

A Tatai Zrt méregkeverői ellentüntettek

2011.10.20. 15:48 Zöld_Dani

Kis videó a tegnapi reggelünkről:


9 komment

Címkék: videó vicces akció vegyi anyagok almásfüzitő

Ezért kellett megnyerni a Detox kampányunkat

2011.10.19. 08:16 Zöld_Dani

Detox kampányunk hatására beadta a derekát az Adidas, a Nike, a Puma és a H&M. Egész addig viszont ezt tették a kínai folyókkal. (Ha nem látod a feliratokat, akkor kattints jobb alul a CC ikonra!)


Szólj hozzá!

Címkék: kína videó víz vegyi anyagok szégyelljék magukat

Döntések és markolók

2011.10.18. 18:36 pappdori.bp

Az iroda melletti telken lakó néhány kunyhóról már volt szó a blogban, a beköltözés után mutattuk be őket. Az A XIV. kerületi önkormányzatnak azonban nem csak a romos házak befalazására telik, tegnap markolót béreltek. Ma reggel felkeltek, lezseren öltöztek és kivonultak a…


4 komment

Címkék: hülyeség szegénység iroda szégyelljék magukat

A klímaváltozás elleni küzdelem rajtunk, a 99%-on áll

2011.10.17. 08:23 Toma001

"A kedvenc táblámon, amit itt láttam, az áll: „Törődöm veled”. Egy olyan kultúrában, amely arra tanítja az embereket, hogy kerüljék egymás tekintetét és hagyják egymást meghalni, ez egy nagyon radikális mondat."Naomi Klein írása a Wall streetet elfoglaló,…


2 komment

Címkék: gazdaság demokrácia globalizáció megoldások megmondás demonstráció wall street vállalatok

süti beállítások módosítása