Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Egy lusta és boldog kertész

2012.06.06. 08:52 boldogember

Ez egy huszonkét (!) perces videó egy kedves öreg néniről, aki kedvesen és mértékkel piál, senkinek nem akar megszabni semmit, régen meztelenül kertészkedett, meg baltával verte szét az illegális alkoholméréseket, most meg egy egészen fantasztikus kertet gondoz. Nem kapál, mivel a természetben élő növények is megvannak nélküle. Nem ás, hiszen a természetben is csak lehull a mag. 

És gyönyörűen megy az egész, elmondása szerint reggel pár óra munkával annyi zöldséget, gyümölcsöt termel, hogy 14 éve nem vett ilyesmit a közértben. 

A neten mindenki siet, ezért ha csak pár perced van, akkor 1:43-nál, 6:38-nál, 14:28-nál érdemes belenézni. 

 


1 komment

Címkék: videó fogyasztás életmód agrár megoldások élelmiszer talaj jó dolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr254553927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geotextília · http://zoldtetokft.hu/geotextilia 2012.06.05. 08:51:26

Rendkívül érdekes a video, és elgondolkodtató is egyben.
süti beállítások módosítása