Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Az ember, a világ legkényelmesebb fenekével

2012.05.18. 12:51 boldogember

Ha nem látod a feliratokat, kattints jobb alul a CC ikonra!


Szólj hozzá!

Címkék: videó vicces atomenergia

Anekdota a problémák megoldásáról

2012.05.17. 10:55 Zöld_Dani

Van egy olyan probléma, hogy világszerte a méhek populációja az utóbbi 20 évben 20-50%-kal esett vissza. Ez azért gond, mert élelmiszer-növényeink nagy részét a méhek porozzák be, ha ők nincsenek, nincs termés se. Kínában már van, hogy az olcsó munkaerő emberi kézzel porozza a…


3 komment

Címkék: agrár ostobaság állatok anekdota monsanto szégyelljék magukat

5 fontos lecke, mégsem tanultak belőle

2012.05.15. 10:53 pappdori.bp

Ha a Deepwater Horizon olajkatasztrófa második évfordulójához közeledve megnézzük, mit tanult az olajipar az esetből, úgy tűnik, mintha meg sem történt volna. Nézzük meg az öt legfontosabb tanulságot, amelyet az érintett kormányok és olajvállalatok azóta sem vontak le:1)…


5 komment

Címkék: olaj shell óceánok sarkvidék piszkos energia olajkatasztrófa

süti beállítások módosítása