Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Az Antarktisz, Amundsen, és a lehetetlen célokban rejlő erő

2012.01.20. 08:17 majcsi

 (Az eredeti blogbejegyzést írta: Frida Bengtsson, a Greenpeace Nordic óceánkampány-felelőse, 2011. december 14.-én) Amint ezt írom, épp a norvégiai Fefor hotel ablakából nézem a hegyekkel, erdővel és befagyott tóval övezett téli tájat, ott, ahol Amundsen, Nansen és…


1 komment

Címkék: klíma hajók sarkvidék greenpeace töri óra

Az európai klímapolitikáról velősen

2012.01.18. 18:03 Greenpeace


5 komment

Címkék: politika videó európai unió klíma klímaváltozás

Víziszony

2012.01.17. 09:28 stradivari

Három hónap híján épp száz éve, hogy a Titanic elsüllyedt az Atlanti óceánban. Ez a mostani, olasz luxushajó-katasztrófa kismiska ahhoz képest, de azért mégis. Szimbólumokra érzékeny lelkek ilyenkor azért el-eltűnődnek. Mert, hogy a Titanic hamar szimbólummá vált, a halálos,…


1 komment

Címkék: katasztrófa életmód hajók

süti beállítások módosítása