Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Lélegezz!

2013.03.29. 11:47 Zöld_Dani

Ütős klasszikussal tér vissza téli álmából a Zöldmetál rovatunk. 


1 komment

Címkék: zöldmetál

Sarkvidéki kalandorok kerestetnek!

2013.03.27. 16:14 VKaufer

James Turner beszámolója: "Két hét múlva a sarkvidék jegén fogok állni, útban az Északi Sarkpont felé. Négy réteg polár lesz rajtam és egy sapka amit személy szerint nekem kötöttek. A zsebemben csokoládé és  iPod mellett egy nyilatkozat a jövő generációk…


Szólj hozzá!

Címkék: akció klíma aktivizmus nemzetközi sarkvidék jó dolgok

Élt 150 évet

2013.03.25. 14:07 stradivari

 Szombaton, a kora reggeli órákban, Piliscsaba határában kivágtak egy 150 éves, hársfát. Mint az erről szóló cikkből megtudhatjuk, az akció rendőri segédlettel, a helyi környezetvédők tiltakozása ellenére történt, a NIF Zrt megbízásából és az A Híd Építő Zrt …


44 komment

Címkék: hazugság fa erdő hatalom bűn és bűnhődés szégyelljék magukat

süti beállítások módosítása