Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Vízimalmok nyomában jártunk Pápateszéren

2013.08.28. 10:02 Toma001

Többen biztosan feltennétek a kérdést, hogy mit is lehet csinálni egy héten keresztül egy Bakony lábánál fekvő faluban. Hát ahol korábban 25 patakmalom volt található, oda még egy hét is kevés! A mostani tábor mondhatni zéruspontja volt egy hosszú távú „álomnak”, melyet…


Szólj hozzá!

Címkék: élelmiszer

Olaj a pályán...

2013.08.26. 18:56 mezojanos

A Greenpeace tegnap egy bátor és bonyolult akciót hajtott végre a Forma-1 Shell Belga Nagydíjon: a földön, a lelátókon és a levegőben szembesítette a Shell VIP ügyfeleit és a világot a vállalat piszkos sarkvidéki terveivel.  A Greenpeace nem magát a Forma-1-et támadta: úgy…


93 komment

süti beállítások módosítása