Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Nem kell felszállnod, hogy beszállj

2010.04.16. 00:39 Greenpeace

Így, az egy százalék felajánlásának szezonjában aktuális kis videó. Mert: Adód egy százalékával Te is segítheted a Greenpeace munkáját! Ha neked nincs, kérj meg valakit, akinek van! Szólj másoknak is, hogy most a legolcsóbb, legegyszerűbb módon segíthetik a jó ügyet! Az…


Szólj hozzá!

Címkék: videó adó jó dolgok

Biciklis aszfaltfestés

2010.04.14. 23:58 Zöld_Dani

Egyenesen lenyűgöző "stencilezési" technika New Yorkból.


Szólj hozzá!

Címkék: videó bicikli aktivizmus

Orángutánbébi Budapesten

2010.04.12. 07:22 Zöld_Dani

Nem fogunk minden egyes cuki állatfotót újraközölni itt, de ezt az orángutánbébi erősebb volt nálunk. Ürügyként szolgál, hogy a nemrég felmerült kitkat csokis problémázás pont az ilyen orángutánokról szól.…


Szólj hozzá!

Címkék: kép állatok jó dolgok

süti beállítások módosítása