Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

10 tipp a műanyagmentes júliusra!

2018.07.14. 20:46 NyitrayDani

Így kerülheted el a fölösleges műanyag szemét termelését Összeszedtünk jó néhány hasznos ötletet, amelyekkel egyszerűen csökkentheted az általad megtermelt műanyag szemét mennyiségét. Fontos, hogy a nagyvállalatok és a kormányok is bátor lépéseket tegyenek – de ne várj rájuk, kezdj el…


Szólj hozzá!

Címkék: szemét tippek hulladék műanyag szennyezés

Veled együtt átszabtuk a divatvilágot!

2018.07.12. 11:45 Greenpeace Magyarország

Hét év alatt rávettük a legnagyobb divatcégeket, hogy lemondjanak a legszennyezőbb vegyszerekről Hét éve indítottuk útjára a világméretű „Detox My Fashion” kampányunkat azért, hogy megállítsuk az élővizeink szennyezését, amit a divatcégek gyártóüzemeinek toxikus vegyszerei okoznak. Amikor…


Szólj hozzá!

Címkék: siker vegyi anyag vegyszer ruhák vegyi anyagok Detox PFC

süti beállítások módosítása