Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Karácsonyi fapados gospell támogatóinknak, aktivistáinknak

2011.12.24. 10:29 Greenpeace


4 komment

Címkék: videó támogatás aktivizmus

Téli biciklizés alapjai

2011.12.21. 10:08 Toma001

Eloszlatunk néhány tévhitet ezzel a nagyszerű közlekedési móddal / téli sporttal kapcsolatban és adunk néhány tippet, hogy egész évben nyeregben maradhass.A téli kerékpározás többé már nem csak a merész biciklis futárok vagy a hegyi bringázás rajongóinak a kiváltsága. Az…


Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés tél bicikli jó dolgok

Megmondjuk az igazságot

2011.12.19. 10:37 majcsi

A grönlandi Bureau of Mineral and Petroleum (Ásvány- és Olajügyi Hivatal) egy olyan megbeszélésre invitálta a világ legnagyobb olajvállalatait, amelynek óriási jelentősége lehet az Észak-sark jövőjére nézve. Grönland meg akar nyitni egy érintetlen vidéket az ország vízi…


6 komment

Címkék: vicces olaj sarkvidék

süti beállítások módosítása