Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Pakson jártunk

2011.02.25. 08:40 Greenpeace

Kalandvágyó népség vagyunk, elmentünk támogatókat toborozni az atomvárosba, Paksra. Ablakra tapadó rendőrök, halálra vált pincérlányok, nappal is égő közvilágítás, villannyal fűtő, rémült és gyanakvó város kisérte támogatótoborzóink minden mozdulatát.Városi…


5 komment

Címkék: atomenergia támogatás paks toborzás

Banksy az erdőirtás ellen

2011.02.23. 08:55 boldogember

Ezt a képet a méltán világhírű Banksy készítette a Greenpeace egyik erdővédelmi kampányához. Hivatalosan azért nem lehetett használni, mert a karakterek tulajdonosa, a Disney nem adta hozzájárulását. Ki tudja, miért.Nem hivtalosan viszont itt van:


Szólj hozzá!

Címkék: kép erdő

Amazónia veszélyben

2011.02.22. 09:13 Lars_108

Egy nemrégiben, a Science folyóiratban közölt tanulmány rámutatott, hogy az egyre növekvő szárazság következtében az Amazonas-medence területének szén-dioxid elnyelő képessége fokozatosan csökkenhet, sőt egy idő után átalakulhat szén-dioxid kibocsájtó területté. A tavaly,…


1 komment

Címkék: klíma erdő biodiverzitás

süti beállítások módosítása