Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Játszd újra a híres akciókat

2012.07.31. 18:21 Toma001

Keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy valamelyik Greenpeace hajó fedélzetéről közvetlenül vegye fel a harcot olajfúrókkal, illegális halászokkal, vagy akár amazonasi erdőirtókkal. Azonban a Paradox Interactive játékkiadónak hála a fotelből lehetünk az Esperanza vagy a…


Szólj hozzá!

Címkék: rainbow warrior esperanza

Sarki jég 3D-ben

2012.07.30. 08:35 majcsi

A Coloradói Boulderban székelő Nemzeti Hó és Jég Adatközpont (NSIDC) az év minden egyes napján rögzíti, mekkora az északi-sarkvidék tengeri jégtakarójának kiterjedése. Jelenleg történelmi mélypont felé közeledünk, s már nem is az a kérdés, hogy vajon látunk-e egyszer majd…


102 komment

süti beállítások módosítása