Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Víz napja van. Akarsz tudni egy mocskos kis titkot?

2012.03.22. 07:29 Greenpeace

A ruhaipar mérgezi a vizeinket. 


Szólj hozzá!

Címkék: videó víz vegyi anyagok

Xena elfoglalta a Shell egy olajfúrótornyát

2012.03.21. 09:14 boldogember

2012. február 24-én az új-zélandi Taranaki kikötőben a Xéna sorozatból jól ismert Lucy Lawless színésznő hat Greenpeace aktivista társával együtt elfoglalta a Noble Discoverer nevű olajkutató hajót ezzel tiltakozván a Shell Északi sarkvidéken folytatott kutatásai ellen.Ha…


34 komment

Címkék: akció olaj shell sarkvidék piszkos energia

Az olasz Greenpeace sikeres tonhalkampánya

2012.03.19. 10:16 Toma001

Az olasz tonhalforgalmazó cég, a Mareblu úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a romboló halászati módszereket, és a fenntartható halászat felé mozdul el. A vállalat ígéretet tett rá, hogy 2016 után csak olyan forrásból származó tonhalat vásárol, amelyet bottal és horoggal…


Szólj hozzá!

Címkék: tonhal óceánok

süti beállítások módosítása