Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Olajfolt eltávolító csodakendő olajvállalatoknak

2012.04.07. 22:15 boldogember

Ha Önnek van egy nagy olajtársasága, akkor bizonyára ismeri a problémát: időnként kisebb-nagyobb olajkatasztrófákat okoz, és utána mindenféle zöldek és jogvédők kellemetlenkednek. Nos, van egy jó hírünk: a Greenpeace USA Teleshop-ja önnek találta ki az…


komment

Címkék: katasztrófa bp olaj shell exxon olajkatasztrófa

Magyar aktivista a Fudzsin

2012.04.06. 17:45 xxx by bb

Szőnyi Dániel (Dönci) – magyar hegyimentő és mászó aktivistánk beszámolója: Megtisztelőnek éreztem a Greenpeace felkérését, hogy mint hegyimentő csatlakozzam a japánok szent hegyére indított expedícióhoz és ahhoz a kicsiny nemzetközi csapathoz, akik ennek a majd 4000…


Szólj hozzá!

Címkék: aktivizmus fukusima

Detox

2012.04.04. 10:46 Greenpeace


Szólj hozzá!

Címkék: detox vegyi anyagok

Rohonyi Péter kampányfelelősünk az ATV-ben

2012.04.02. 10:21 Greenpeace


Szólj hozzá!

Címkék: atomenergia fukusima

süti beállítások módosítása