Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

A ceglédi nukleáris balesetről

2012.12.13. 14:29 Zöld_Dani

Ceglédnél egy nukleáris anyagokat szállító kamion a piros jelzés ellenére át akart hajtani a vasúti átjárón. Természetesen elcsapta a vonat. Vajon igaza van-e a Greenpeacenek, amikor a nukleáris anyagok szállításainak a szigorítását, sokkal jobb ellenőrzést …


23 komment

Címkék: katasztrófa közlekedés atomenergia

Fiatalok a Nukleáris Energiáért

2012.12.11. 21:31 Greenpeace

A Fiatalok a Nukleáris Energiáért Egyesület egyik vezetője levelezőlistájukon egy L-es férfi greenpeace-es pólót keres kölcsönbe. Szerintetek mi szépre és jóra készül a Paksi Atomerőmű Zrt. lelkes Mókus örse?


5 komment

Címkék: atomenergia

A tárgyalások nem haladtak a klímaváltozás tempójával

2012.12.11. 10:47 Toma001

A Greenpeace ismét a politikusokat hibáztatja, hogy a dohai klímakonferencia nem hozott eredményt. Habár megállapodtak a Kiotói Jegyzőkönyv második kötelezettség-vállalási periódusában, de ez ismét tele van kiskapukkal, ami miatt nagyon kevés, vagy egyáltalán nem lesz hatása a…


Szólj hozzá!

Címkék: klímaváltozás kumi naidoo

süti beállítások módosítása