Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Tizenkétezer légy

2013.04.17. 13:50 stradivari

Annyi szó esett már az utóbbi napokban itt a blogon a méhekről, hogy  indíttatva éreztem magam, a méh-kérdés egy sajátos, de nem kevésbé fontos megközelítésére. Mint a képen is látható, egy hölgy, bizonyos Sara Mapelli, 12 ezer méh társaságában táncol egy tisztáson.…


Szólj hozzá!

Címkék: szabadság gmo hatalom méh

Egy mozgalom, amit lehetetlen nem észrevenni

2013.04.15. 15:11 VKaufer

Ma érte el úti célját a fiatalokból álló Greenpeace-expedíció, és négyezer méterrel az Északi-sark jege alá elhelyezte a Jövő zászlaját, és egy időkapszulában 2,7 millió sarkvidék-védő aláírását - többek között az enyémet és nagy eséllyel a Tiédet is, kedves…


Szólj hozzá!

Címkék: politika akció aktivizmus sarkvidék piszkos energia északi-sark északi-sarkvidék

süti beállítások módosítása