Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Nosztalgia - hóember a régi iroda kertjében

2010.08.19. 12:00 Greenpeace


Szólj hozzá!

Címkék: monyók iroda semmi különös

Mérgező vegyi anyagok és nincs tájékoztatás

2010.08.18. 12:42 LED

 A Levegő Munkacsoport előző évben elkeserítő információkat tárt fel. Találomra 17 műanyag terméket vizsgáltak, melyekben olyan ftalát vegyületeket kerestek, amik különösen veszélyesek ránk. Az eredmény elszomorító.        Az EU 2007-ben érvényben…


Szólj hozzá!

Címkék: tudatos vásárlás nemzetközi levego munkacsoport vegyi anyagok

Eltávozott Dorothy Stowe a Greenpeace nagymamája

2010.08.17. 13:22 LED

 2010 július 23-án 3 órakor 89 éves korában meghalt Dorothy Stowe, a Greenpeace egyik alapító tagja. Életútja sokunk számára példaértékű lehet, hiszen életét arra tette fel, hogy jobbá tegye a világot. Amellett, hogy részt vett a világ vezető zöldszervezetének…


1 komment

Címkék: atom hajók greenpeace töri óra

süti beállítások módosítása