Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Bicikliszállítás buszon

2011.11.16. 09:08 Zöld_Dani

Ezt a képet egy barátom csinálta valahol Amerikában.

Milyen jó lenne nálunk is távolsági buszon, hegyi járatokon! Szerintetek itthon miért elképzelhetetlen az ilyesmi? Mert túl olcsó ahhoz, hogy lopni lehessen belőle? Mert azt hiszik, a bringások nem szavaznak? Vagy sajnálják a jó dolgokat tőlünk? Azt hiszik, nem használná senki? Hogy túl bonyolult, nem működik?

 


1 komment

Címkék: kép közlekedés bicikli megoldások

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr593386103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imittto 2011.11.18. 22:18:58

...vagy valami EU-s gyalogosvédelmi ökörség?...
süti beállítások módosítása