Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Romantikus francia bringás videó

2011.07.23. 00:31 boldogember

Kis városból kitekerés, igazi nyári videó. Semmi több.


Szólj hozzá!

Címkék: videó bicikli zöldmetál

A Lego példamutatást ígér az erdőirtás elleni harcban

2011.07.21. 08:19 Greenpeace

A Lego – a legnagyobb játékvállalatok közül elsőként - ma bejelentette, hogy az erdőirtást ki kívánja iktatni a beszállítói rendszeréből. Ez azután történt, hogy a Greenpeace múlt hónapban kampányt indított, amelyben megpróbálja meggyőzni a játékipar képviselőit:…


4 komment

Címkék: gyerekek erdő hulladék jó dolgok

Zöld energiaitalok

2011.07.19. 10:01 xxx by bb

A Zöld Pók és az Ökoszolgálat kisfilmje: miként lehet bármely piacon hozzáférhető, hétköznapi zöldségekből, gyümölcsökből remek turmixokat, gyógyító italokat készíteni.


Szólj hozzá!

Címkék: videó egészség életmód élelmiszer jó dolgok

Vannak változások II.

2011.07.18. 10:16 stradivari

... írtam minap, s lőn, mert akkor már megszületet Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosának állásfoglalása, mely szerint a „guberálás szabálysértéssé nyilvánításával és szankcionálásával a józsefvárosi önkormányzat aránytalanul korlátozta a…


Szólj hozzá!

Címkék: életmód szegénység hulladék

süti beállítások módosítása