Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Teljes erőbedobással Indonéziában

2011.12.02. 08:37 majcsi

Mióta a dél-jakartai hatóságok múlt héten azzal fenyegettek meg minket, hogy bezárják irodánkat, csapatunk mindent megtett annak érdekében, hogy erre ne kerülhessen sor. Rengeteg támogatást kaptunk az indonéz civil társadalom vezetőitől. Szoros együttműködésben más…


Szólj hozzá!

Címkék: bíróság erdő atomenergia antizöldek

Kisvakond a városban

2011.11.30. 23:54 boldogember

Ma elhunyt Zdenek Miller, a Kisvakond alkotója, aki már huszonöt éve is tudta, mi a baj a nagyvárosokal.  


1 komment

Címkék: videó állatok

Rinosirató

2011.11.28. 09:20 stradivari

Aki azért utazna Afrikába, hogy fekete orrszarvút lásson, az csalódni fog. A Nemzetközi Természetvédelmi Unió minap jelentette, hogy az orrszarvúak családja szegényebb lett ezzel a fajtával. Volt – nincs. Levadászták valamennyit. Fehérből még van, tehát ha valaki nem…


3 komment

Címkék: afrika állatok szégyelljék magukat

süti beállítások módosítása