Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Greenpeace-es mese a Nagy Korallzátony vidékéről

2011.03.05. 09:36 Greenpeace

Az alábbi fogalmazást Fannitól, általános iskolás nyírbogdányi szimpatizánsunktól kaptuk.Az óceán máig titok az emberek előtt. Igen az emberek még most sem tudják igazán értékelni, milyen nagyszerű, és felszabadító érzés a tengerek, óceánok tiszta levegője, szennyezetlen…


1 komment · 2 trackback

Címkék: óceánok

Ne vágj ki minden fát

2011.03.03. 08:47 Greenpeace

Vaskos hetvenes évek, falusi környezet, a magyar beat aranykora egy kis countryval vegyítve. A sokhónapos szürke füstködtől szenvedő lelkünknek külön örömöt jelenthetnek a gyönyörű nyári képek.


1 komment

Címkék: videó erdő zöldmetál

Dominic Monaghan Greenpeace Magyarország fan

2011.03.01. 10:55 Schmidt Gergő

 Szombat reggel, internetezés közben, szokás szerint eljutottam a Greenpeace Hungary Facebook oldalunkra is, és érdekes felfedezést tettem. Megláttam ugyanis a véletlenszerűen megjelenő, 6 rajongót megjelenítő panelben Dominic Monaghannak – a Gyűrűk Ura és a Lost c.…


1 komment

Címkék: média mozi erdő aktivizmus jó dolgok

Szerelem mindent legyőz

2011.02.28. 10:19 Greenpeace

Tündéri rövidfilm a kanadai Greenpeace-től: egy olajbárónő és a környezetvédelmi miniszter szerelmének igaz története.Ha nem látod a magyar feliratokat, jobb alul kattints a cc ikonra, elvileg segít.  


4 komment

Címkék: politika katasztrófa videó vicces olaj

süti beállítások módosítása