Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Bhután és az ökoturizmus – meddig fenntartható még?

2012.08.19. 23:26 majcsi

Tashi Dorji írása A himalájai királyságban eddig nem okozott nagy problémát a turizmus, hisz alig voltak turisták. Ám most eltökélt szándékuk, hogy fejlesztéseket vezetnek be az idegenforgalom terén, mégpedig úgy, hogy a sokhelyütt még érintetlen környezet állapota ne…


5 komment

Az utolsó halászok

2012.08.15. 10:16 Greenpeace

Egy gyönyörű ötperces arról, hogy az EU-s pénzből finanszírozott ipari rablóhalászat hova sodorta fenntartható, helyi hagyományos halászokat. 


komment

Címkék: életmód hajók halászat óceánok

200km, 7 nap, 2 ember, 1 cél

2012.08.13. 12:00 gkrisi

Az Északi-sarkért folytatott kampány közepén úgy döntöttünk egy barátommal, hogy azon kívül, hogy aláírtuk a petíciót és terjesztjük is, teszünk valami mást is. Gondolkoztunk mi lehetne az és a sok ötlet közül a Balatont megkerülő szimpatizáló kenutúrát választottuk.…


Szólj hozzá!

Címkék: balaton jegesmedve aktivizmus hajók sarkvidék jó dolgok

süti beállítások módosítása