Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Egy nejlonzacskó útja

2012.03.03. 10:21 Zöld_Dani


Szólj hozzá!

Címkék: videó hulladék

Davos nem hozott lényegi megoldást – mit várhatunk Riótól?

2012.03.01. 09:22 Kumi Naidoo

A januári Világgazdasági Fórumon Davosban senki nem tagadta, hogy súlyos gazdasági, társadalmi és környezeti válsággal állunk szemben. Mikor már a Financial Times is „Válságban a kapitalizmus” címmel indít cikksorozatot, nyilvánvaló, hogy nem csupán az „Occupy…


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika nemzetközi kumi naidoo szégyelljék magukat

Az egyik legjobb akcióvideónk

2012.02.28. 10:10 Greenpeace

Az egyik legjobb akcióvideó, a sarkvidéken minden áron olajat kereső Shell elleni akcióról. Ha nem látod a magyar feliratokat, kattints jobb alul a cc ikonra!


Szólj hozzá!

Címkék: videó akció shell sarkvidék

Hét

2012.02.27. 01:01 stradivari

Ezen a képen két lélek biztosan örül. Minimum kettő : a kislány és  a csipegetni készülő madár. De lehet, hogy hat. Mert van ugye még további három madár, és miért ne örülnének, ha társuk falatozik – nem szólva arról, hogy ők is sorra kerülhetnek -, ez így már…


1 komment

Címkék: kép isten gyerekek jó dolgok

süti beállítások módosítása