Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Csőd szélén a japán bálnavadász flotta

2013.01.04. 08:51 Toma001

A Greenpeace és 18 másik japán civil szervezet felszólította a japán kormányt, hogy vessen véget a veszteséges bálnavadászati tevékenységének. Előző évben mintegy 1,8 millárd japán yent (kb. 16 millió eurót) különített el a bálnavadászatra a 2011-es cunami és földrengés…


3 komment

Címkék: bálna déli-sark

Mit támogat a Paksi Atomerőmű Zrt?

2013.01.02. 08:25 Zöld_Dani

Hogy mit? Zsákbafutást, lepényevést, operettcelebek albumait, szinte bármit, amire rá lehet fogni, hogy kultúra és népszerű. Jórészt átvette az új kormány által taccsra vágott kultúrafinanszírozás szerepét - míg korábban volt egy jól/rosszul működő pályázati rendszer,…


5 komment

Címkék: korrupció atomenergia paks szégyelljék magukat

süti beállítások módosítása