Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

3 a 300-ból

2010.03.11. 11:33 Greenpeace

Valamikor 300 ezer kékbálna élt a déli sark tengereiben. Ma körülbelül 300. 

Segíts megállítani a kipusztításukat!

Ajánld fel SZJA 1 százalékodat a Greenpeace Magyarország Egyesület javára (Adószám:18178883-1-41)  és kérd erre ismerőseidet is!


1 komment

Címkék: videó bálna adó 1%

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr911830940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádott Zerka 2010.03.21. 13:12:47

Én már felajánlottam, sőt az ismerőseimnek is szóltam,többek közt egy több száz munkavállalót bérszámfejtő,könyvelő cégnél dolgozó barátnőmnek is,aki volt olyan jófej,h rákérdezett a adójuk 1%-áról döntésképtelen adóbevallóknál,h támogatnák-e a Greenpeacet! Minden megkérdezett mellettünk döntött.
Szembesülnöm kellett azzal,megdöbbentően sok magyar el sem gondolkodik az opción.
Szerintem szégyen,ha civil szervezet megjelölése nélkül juttatjátok el az adóbevallásotokat az APEH-nek!
Emberek tessék az adótok 1%-t felajánlani a Greenpeacenek! :)
süti beállítások módosítása