Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Vicces mérföldkövek a világvége felé

2010.05.27. 08:00 Zöld_Dani

Azért tagadhatatlanul szórakoztató állomásai is vannak egy civilizáció önpusztításának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma reggel az irodába kerekezve egy óriásplakáton azt láttam, h 'light' vizet vásárolhatok az egyik élelmiszeráruházban. Bizonyára a többi víznél alacsonyabb zsír vagy cukortartalma miatt érdemelte ki ezt a címet. A cég honlapján az is kiderült, h ez a víz a következő ízekben is kapható:

    * erdei szamóca-bors,
    * őszibarack-gyömbér vagy
    * körte-kaktuszfüge

Nem hülyülök, itt a link. Ezzel sajnos kilőtték azt a mesés poénomat, hogy rövidesen cukormentes, színezékmentes vizet is árulnak, a körte-kaktuszfüge ízű light víz után már nehéz abszurdabbat mondani.

Komolyan, néha olyanok vagyunk, mint a Bourbonok a Francia forradalom előtt, amikor hajmeresztően ostoba pazarló provokatív húzásokkal feszítették a húrt, mint ha nem lehetne tudni, hogy hova vezet mindez.

Itt meg lehet nézni azokat, akik csapvizet isznak és mégis élnek.


Szólj hozzá!

Címkék: ostobaság megmondás víz tudatos vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr422031012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása