Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Egy három dimenziósan fehérítő fogkrém

2011.02.18. 09:10 Zöld_Dani

Csak egy gyors dohogás a minapi felfedezésemről: 

A blend-a-med olyan fogkrémet dobott piacra, ami - a neve szerint: 3D White - három dimenziós fehérséget biztosít a fogunknak. Őrület mi? Nem ám a régi lapos kétdimenzióban lesz fehér a fogad (mint a korábbi blend-a-med termékektől, ha jól vágom) hanem 3D-ben! Mint a piranhás film, meg az Avatar! 

Én vagyok hülye, ha sértőnek érzem, amikor ennyire ostoba marketing-dumákkal akarnak megetetni? Honlapjukon még ilyeneket is lehet olvasni: "A Blend-a-med 3D White LUXE Sensitive egy kiváló ajánlat azok számára, akik a fogérzékenység megelőzését ötvözni szeretnék a gyengéd fogfehérítéssel, méghozzá elbűvölő stílusban."

A világ legszórakoztatóbb melója lehet ilyen szövegeket irogatni.

És ha nagyon úgy érzed, enélkül üres az életed, beléphetsz a 3D Fresh Klubba is.


4 komment

Címkék: egészség fogyasztás ostobaság hülyülés félrevezetés vegyi anyagok

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr762641579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világoszöld 2011.02.19. 05:56:48

ÁÁ, zsír, végre a blogról is feltakarították a vörösiszapot :)

rézkalapács 2011.02.22. 09:29:23

Van a Colgate-nek is, ha jól emlékszem három dimenziósan fehíérítő fogkeféje. Igaz, hogy klubjuk lenne, arról nem tudok. :-)

rjhendon 2011.02.27. 12:37:20

Ez a 21. század "intelligens mosópora"
süti beállítások módosítása