Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Egy összeomlás előtti civilizáció napjai

2011.03.22. 10:38 boldogember

Azt olvastam a HVG-ben, hogy amerikában már vannak botox-partyk is. A botox - köztünk sötétzöldek közt még olyan is lehet, aki nem ismeri - egy izombénító szer, amit injekciós tűvel a bőr alá fecskendeznek, hogy az adott terület apró izmait elbénítsák. Ezzel a kis ráncok kisimulnak és a verejtékmirigyek leállnak. Sharon Stone egyszer -az újságok szerint- egy örökbefogadott gyerekének lábát botoxozta, mert lábszaga volt a kölyöknek.

Nos, a botox-partyk úgy néznek ki, hogy összejön egy csomó nő, aki magát ráncosnak meg izzadós hónaljunak tartja, kihívnak egy dokit, aki aztán szépen végiginjekciózza őket. Gondolom kinn meg lehet közben sushizni meg a mobilokat mutogatni egymásnak.

Valószínűleg, ha összeomlott ez a civilizáció, akkor az ilyen jelenségeket az utolsó előtti stádium jellegzetességei között tartják majd számon. Akik utánunk jönnek.


Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód szégyelljék magukat mérföldkövek a világvége előtt

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr592761572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása