Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Egy levél

2010.05.10. 17:24 Greenpeace

Néha be kell vállalni az ilyet is. Ezt a levelet kaptuk ma:

Még csak tízennégy éves vagyok, de nagyon érdekel a környezetvédelem. Próbálok nem fölöslegesen áramot használni, nem szemetelek, vagy ha látok valakit aki szemetel, vagy rongál, odaszólok neki, mégha idegen akkor is. Tudom, hogy ez nem sok, de még mindig jobb mint a semmi. A legtöbb velem egykorú legtöbbször csak kiröhög, hogy mennyire gáz, hogy ennyire érdekel ez a téma, de nem törődök velük, mert tudom, hogy csak nem képesek felfogni, hogy miről van szó. Három éve járok cserkészetre, így nagyon megszerettem ezt a témát. Nem tartom menőnek, hogy egy állat bőrét viseljem a lábámon, vagy, hogy egy állatból készített szőrmét hordjak. Igazából visszataszítónak tartom. Az iskolában most környezetvédelmi hetek voltak és kellett csinálni társast, meg teszt kérdéseket. Két barátnőmmel vállaltuk a társast. Próbáltunk kisebbeket keresni a játékhoz, mert ők jobban élvezik és ugye ebből sokat tanulhattak. Jó volt látni, hogy élvezik. Minél több képet nézek, dolgot olvasok a Greenpeace-ről, annál jobban várom, hogy tízennyolc éves lehessek.:)


1 komment

Címkék: aktivizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr951990345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádott Zerka 2010.05.11. 00:08:09

És azt mondta a kislány,h az apukája a Délinél egy toborzónkat ( na vajon ki lehet az?? ) faggatott ki,h h lehet Greenpeaceskedni? :)))))))))
süti beállítások módosítása