Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Greenpeace a Cannes-i reklámfesztiválon

2011.05.19. 11:24 xxx by bb

Belekeveredtünk egy kicsit a Cannes-i Reklámfesztiválba.

A Cannes Lion - Good Work program keretein belül bármelyik (amerikai lábbal is rendelkező) szervezet feltölthette briefét (rövid összefoglaló arról, hogy milyen reklámszpottot szeretne), annak reményében, hogy egy arra járó kreatívnak megtetszik és reklámot készít belőle. Az önkéntesen dolgozó reklámosok ezzel nem csupán egy jó ügynek adnak nyilvánosságot, de tehetségüket is megmérettethetik a reklámszakma legnívósabb versenyén.
A mi  briefünkre öten csaptak le, s nekünk a Júdás jött be leginkább.

Itt szavazz a videóra és bejuthatunk a Cannes-i Reklámfesztiválra. Köszönjük!


Szólj hozzá!

Címkék: média videó jó dolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr12916285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása