Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Neurosis - újabb zöldmetál csemege

2011.05.25. 08:35 Zöld_Dani

"Igen veszélyes időszak előtt állunk. Ha nem változtatunk mindazon, amiket rosszul teszünk, mindannyiunknak szenvednie kell majd. Vagy azok pusztítanak el minket, amiket teremettünk, vagy a természet. Földrengés, árvíz, esőzések, súlyos aszályok, hideg telek, villámok, szélvészek figyelmeztetnek, hogy nem követjük a nagy szellem törvényét" - keződik a nagyszerű Neurosis zenekar Takeahnase című száma, mely elsőprő erővel próbálja a hallgató fejébe verni: változtasd meg az életed.  

Szöveg:

We are facing a dangerous period ahead. If we do not stop, correct and change some of these wrongdoings, now, we are all going to suffer. Either things that we make will overtake us, or nature will take over. Earthquake, flood, rain, severe drought, severe winter, lightning destruction, great wind destruction; These things will warn us that we are not following the law of the great spirit.

 

When it begins - Takeahnase - the floods will sever the

 

christs from the earth. Thieves called it property -

 

Takeahnase - you'll drown for our mother's disgrace.

 

We tried to tell you, now let us show you. You'll know

 

the way. Like spiny fingers you'll separate. You'll

 

know the way. Takeahnase.

 

Cold, distorted air - Takeahnase - the blood must flow

 

to pay for your hour. This human garbage - Takeahnase

 

- You'll drown for our mother's disgrace.

 

Burn down.


1 komment

Címkék: megmondás zöldmetál

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr822886862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rézkalapács 2011.05.25. 11:09:05

ez jó volt
ha nem is éppen hippis :-)
süti beállítások módosítása