Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Segíteni a Greenpeace-t - egy indiai támogató tollából

2012.02.24. 08:23 Schmidt Gergő

Először egy utcai támogató toborzóval való beszélgetés miatt csatlakoztam a Greenpeace-hez. Mindig is úgy gondoltam, hogy az embereknek egytől egyig szerepet kell vállalniuk a bolygónk védelmében. Ez nem csak a mi érdekünk, a minket követő generációkért is ezt kell tennünk.

Az elmúlt években sokféle munkát végeztem különböző intézményekben, változatos célokért. Ezek közé tartozott írástudatlanok oktatása, ételosztás, betegek ápolása idősek otthonában és a természetvédelem is. Az önkéntesség mellett az adományozás is nagyon sokat számít, ezért vagyok immár 5 éve Greenpeace támogató.



A cél megmenteni a klímát, és még ma tennünk kell ezért. Támogatom a szervezetet, hiszen sürgősen szükség van olyanokra, akik mozgósítják az embereket és megmutatják felelősségünket a jövőért. Sokan beszélnek a globális felmelegedésről anélkül, hogy bármi érdemit tennének annak feltartóztatása érdekében. Meg kell értenünk, hogy a Föld erőforrásai ilyen mértékű kizsákmányolásának pusztán pénzügyi okokkal, és a gyors meggazdagodás vágyával való indoklása elfogadhatatlan.

Talán ez nem nagy újság azoknak, akik magukat felvilágosultnak tekintik, de többségben még mindig azok vannak, akiket oktatással, előadásokkal és más jellegű figyelemfelhívással kell segítenünk, annak érdekében, hogy felismerjék a probléma komolyságát. Ezt csak úgy lehet elérni, ha világszerte összefognak azok, akik hasonlóan gondolkodnak. Ők azok, akik közös célokért lépnek fel országhatároktól függetlenül, az élhető, egészséges jövőért, tiszta levegőért és méregmentes élelmiszerért.

Biztos vagyok benne, hogy a Greenpeace egy ilyen szervezet, segít véghezvinni a forradalmat és megmenteni a bolygót mielőtt még túl késő lenne. Támogatni őket annyit jelent, mint részévé válni a Föld megmentéséért folyó harcnak. Büszke vagyok rá, hogy Greenpeace támogatónak nevezhetem magam.

 


Szólj hozzá!

Címkék: támogatás aktivizmus toborzás bhopal

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr64090545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása