Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

A klímáról daloló tudósok

2012.12.31. 08:52 Greenpeace

Évzáró gyanánt, csak most, csak nektek. A produkció zenei értéke eltörpül az ismeretterjesztő értékei mellett. 


3 komment

Címkék: videó tudomány vicces klímaváltozás

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr534893356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paleoclimatemodel 2013.01.03. 17:18:27

"A produkció zenei értéke eltörpül az ismeretterjesztő értékei mellett."
Szerintetek miféle ÚJ ismereteket tartalmaz, amiket egy átlag ember eddig nem ismert? Mert a fenti idézett mondatból vagy ezt lehet leszűrni vagy azt, hogy a zene a NULLA új ismeretek szintje alatt van...

fixilány 2013.01.04. 19:49:43

@recensblog: Nem mindenki olyan BORZASZTÓ okos mint te.

paleoclimatemodel 2013.01.04. 20:20:34

@fixilány: Ahhhha! Ami itt elhangzik az annyi, hogy több üvegházhatású gáz felmelegedéshez vezet. Ha kevesebb van belőlük, akkor meg nincs olyan meleg. LOL Ez nem tűnik olyan egetverő ismeretterjesztő tartalomnak.
süti beállítások módosítása