Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Új csúzli a pályán

2010.02.21. 18:03 Greenpeace

Ez itt a Greenpeace magyar csapatának új blogja, melynek hadrendbe állásával újabb csúzli szegeződik a globális környezetpusztító gépezet tipró, rozsdás, véres olajtól csepegő, stb  lábaira.
A bloggal elsődleges célunk az lesz, hogy jól érezzük magunkat.  Előre szólunk: nem ez fogja megváltani a világot, és nem veszünk mindent nagyon komolyan! Viszont rendszeresen be fogunk mutatni olyan videókat, melyeket nem csak azért érdemes megnézni, mert azzal egy társadalmilag fontos üzenetre kattintók számát növeljük, hanem mert annyira színvonalas. Rendszeresen fogunk a Greenpeace magyar csapatának életéből kisebb-nagyobb, az ismerősök számára remélhetőleg érdekes dolgot kiszivárogtatni, és olyan dolgokat is el fogunk itt mondani, amik a GP hivatalos kommunikációjába diplomáciai, taktikai okokból nem fértek be.  Szeretnénk megjeleníteni azt a hangulatot, közösséget ami a Greenpeace körüli világmegváltásban számunka fontos és értékes.
A blognak nem célja, hogy mindenáron meggyőzze azokat, akik nem értenek egyet velünk valamiben (pedig őket is szeretjük), viszont kiemelten fontosak számára a nyitott, de még kevésbé zöld olvasók.


Úgyhogy aki érdeklődik irántunk, annak érdemes RSS-be tenni az oldalt. Ha nem tudod, mi az és hogy működik, nem kell betojni, mi se tudtuk mindig, aztán kipróbáltuk, és egyből ment: a blog domainje melletti csillagra (ha van) kell kattintani, és onnantól a könyvjelzőkre (bookmark) kattintva egyből bejön a blog. Ha az élő könyvjelzőt választod, akkor ugyancsak egy kattintással láthatod, hogy tálaltunk-e új olvasnivalót, ezt a narancssárga kockában fehér negyed körívekkel díszes ikonnal teheted meg. 
 


1 komment

Címkék: megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr891768778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása