Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Mielőtt kommunikálnánk

2010.02.26. 07:54 Greenpeace

Az atomipar kommunikációsainak konferenciája (PIME2010, Hilton szálló) apropóján összeszedtük, hogy milyen kérdésekre kellene választ találni, mielőtt nekiállnak lekommunikálni nekünk, hogy nincs más út, mint a Paksi Atomerőmű Zrt útja.

Cikk a Népszabiban:

Vay Márton: Atomerő: rossz érvek, rossz irány

A szerző megjegyzése: több ponton nem az eredeti szöveg jött le, néhol vállalhatatlan kitételek kerültek be, pl "a jól megedzett és megfizetett kommunikátorok" jelzős szerkezet, ezt ne rójják fel neki.


1 komment

Címkék: klíma atomenergia megmondás megújulók

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr411791399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádott Zerka 2010.02.28. 21:26:43

Szerintem kevés ember van igazán tisztában a jelenlegi energiaellátás feltételeivel. Elgondolkodtatok azon,h vajon miért nem engedik,h a Záhonyi-térségben lévő mindössze egy db szélerőmű Miskolc teljes éjszakai ellátását állja,noha kapacitásából eredően zökkenőmentesen teljesíthetné?
És azon,h miért ég egyes városokban, budapesti kerületekben nappal is a közvilágítás? Vajon miért kötelező az önkormányzatoknak kvóta szerint szerződni az áramszolgáltatókkal,bár előre tudják,h lesznek napok,mikor a térség nem fogyaszt sokat,és ilyenkor a felesleget nem lehet visszatáplálni, világítani kell,v levezetni a földbe!!!???
Addig, amíg az államunk vezetőinek,legyen az bal, v jobb oldal, érdekei fűződnek a fosszilis energiahordozókra épülő energiatermeléshez,nem születhet a zöldeknek kedvező döntés Paksról.. Attól meg nagyon messze vagyunk,h ne gazdasági vezetők politizáljanak..
süti beállítások módosítása