Greenpeace Magyarország

A Greenpeace Magyarország politikailag és anyagilag független környezetvédő szervezet, része a több mint 55 országban jelen lévő Greenpeace-irodák hálózatának.

Látványos, bátor és békés eszközökkel hívjuk fel a figyelmet a környezeti problémákra, és azok megoldásaira. Egy élhető és békés jövő érdekében dolgozunk itthon és a nagyvilágban.

Függetlenségünket és szabadságunkat az biztosítja, hogy nem fogadunk el támogatást államoktól, politikai pártoktól és cégektől. Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint te!

Munkánkat a http://greenpeace.hu/tamogass oldalon keresztül támogathatod. Adószámunk: 18178883-1-42. Köszönjük!

Friss topikok

Greenpeace Nyíregyháza-avagy ami eddig történt a szabolcsi megyeszékhelyen

2011.01.18. 08:06 a_dani

Nyíregyházán is sokan szívügyüknek tekintik a környezetvédelmet, az egészséges életmódot, a környezetbarát lehetőségeket.
2010 "zöld szempontból" a Greenpeace éve is volt a szabolcsi megyeszékhelyen, hiszen több ízben is képviseltük magunkat a városban. Lássuk, mit is tettünk !



A Greenpeacenek köszönhetően immár Nyíregyháza több bioboltjában is beszerezhető az ingyenes BioHolMi szaklap, mely már a kezdetekkor is nagy érdeklődésre tett szert.

2010-ben a Greenpeace több vidéki nagyvárosban megszervezte az információs napot. Nyíregyházán is megrendeztük az infoestet, melyre 14 érdeklődő érkezett!
Schmid Gergő előadását követően több érdeklődő csatlakozott is a Greenpeace aktivisták táborához.

Novemberben a GMO kampány érkezett Nyíregyházára. Nóri, a GMO-s kampányasszisztensünk előadását filmvetítés követte. A David vs. Monsanto című film sok új információval szolgált az érdeklődőknek.

Végül, de nem utolsósorban a Greenpeace támogató toborzói is kivették részüket a munkából. Ők a 2010-es év végén látogattak meg minket, és Nyíregyházán is sok támogatót sikerült toborozniuk, ami szintén azt bizonyítja, hogy a város lakói ki kívánják venni részüket a Greenpeace munkájából.

A Greenpeace a 2011-es éveben is folytatja majd a nyíregyházi munkát. Az ittlakók számíthatnak előadásokra, filmvetítésre és hogy mi lesz még, az legyen meglepetés. :-)

Számítunk a TE segítségedre is! Legyél támogatónk, aktivistánk! http://tamogatas.greenpeace.hu/

Megalakult a Greenpeace Nyíregyházi levelezőlistája!
Ha szeretnél információt kapni a Greenpeace helyi munkájáról, eseményeiről, és mindenről, "ami Greenpeace", küldj e-mail-t a greenpeacenyh@gmail.com címre és felvételt nyersz a listára.

Egyéb infomáció:
Alföldi Dániel
greenpeacenyh@gmil.com


1 komment

Címkék: nyíregyháza támogatás aktivizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://greenpeace.blog.hu/api/trackback/id/tr832565219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bob_ 2011.01.18. 16:52:42

Hajrá, nagyon szuper, hogy csináljátok!

Egy jó programot ajánlott nekem a helyi (és országos) érték, a nyíregyházi E-misszió Egyesület, hátha van kedvetek elmenni rá:

csiperkeerdeiiskola.hu/index.php/component/content/article/1-friss-hirek/235-karpat-safrany-tura

üdv mindenkinek Nyíregyházán!
bob
süti beállítások módosítása